Eddig szurkolt, most nőket ver

2012.12.15. 11:08

Rachel Wray tavaly még az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs profi cheerleadereként ugrándozott a pálya szélén. A korábbi táncos néhány hónapja kezdett kezdett el lejárni egy kansasi bokszklubba, hogy alternatív edzéseket vegyen, itt állították be a ringbe kesztyűzni.

„Szörnyen csináltam, de ettől még jobban akartam az egészet. Választanom kellett a harc és a tánc között, végül a harcot választottam, és elkezdtem órákra járni. Nem sokkal később betévedtem egy MMA-klubba, ahol mindenki nagyon kedves volt velem, ezért ott is elkezdtem edzeni. Egyik dolog követte a másikat, végül a ketrecben kötöttem ki" – mesélt Wray a Kansas City MMA-blognak. Legnagyobb erősségének az ütéseit tartja, de a földharcán és az állóképességén is igyekszik javítani.

Első mérkőzését TKO-val nyerte meg, januárban harcol majd legközelebb Kansasban. Példaképe az a Rhonda Rousey, aki a UFC történetének első szerződtetett női harcosa lett az idén.

„Mindenki azt kérdezte tőlem, miért adtam fel a cheerleaderkedést a harcolásért. Még sosem élveztem ennyire az edzéseket. Szeretek verekedni, mert nagyon élvezem. Szeretnék inspirációt nyújtani azoknak a lányoknak, akik harcolni akarnak, de nem mernek" – mondta a korábbi szurkolólány.