Ki a legszebb sportolónő a legjobbak közt?

2012.12.31. 12:54

A sportszövetségek mint minden évben, idén is megválasztották legjobbjaikat. Szépségválasztásunkra így lehetett bekerülni. Tíz sportolónőt választottunk ki, akik miatt nem kapcsolunk el, ha nyilatkoznak, és valahogy ott maradunk a tévénél, ha éppen meccset játszanak.

Póta Georgina először lett a legjobb asztaliteniszező, páros- valamint olimpikon társát, Tóth Krisztinát előzte meg.

A szinkronúszó Czékus Eszter tehetségét jól jelzi, hogy tizenhét éves korára harmadszor ő az ország legjobbja sportágában. Rióban lehet nagyon komoly párosuk Kiss Szofival, de már Londonban is bemutatkozhattak.

Az öttusázó Gyenesei Leila is már negyedszer a legjobb, bár nyilván odaadta volna ezt a dicsőséget azért, hogy kijusson a londoni olimpiára, ahová viszont nem mehetett.

Ki a legszebb 2012-ben?

Detre Dia viszont ott volt, és kisebb felzúdulást váltott ki, hogy a vitorlázóknál választották legjobbnak a szörfözőt. A birkózó Dénes Mercédesznek sem jött össze az olimpiai részvétel, Rióban viszont ott lehet majd.

Mohamed Aida ott volt az olimpián, de élete nagy vágya, az éremszerzés ezúttal sem sikerült neki. A vívók és az anyukák közt is többször nyert már szépségversenyt, most sem esélytelen.

A tornász Böczögő Dorina idén a sportlap szavazásán már begyűjtötte a legtöbb szavazatot, ezt a címet is besöpörheti.

Kozák Danuta két aranyérme ellenére sem nyert az Év Sportolója szavazáson, most egy újabb esélyt kapott.

A röplabdázó Liliom Ritát Lengyelországban jobban ismerik – a Bydgoszcz színeiben játszik -, mint itthon, neki is megadtuk az esélyt.

A korcsolyázó Heidum Bernadett majd a 14-es, szocsi olimpia sztárja lehet.