A királyi unoka ellopta a show-t

2012.07.27. 17:10

Szokatlan tömeg várta a brit lovascsapat csütörtöki sajtótájékoztatóján a versenyzőket. Hagyományosan egy lovas sajtótájékoztatón pár szaklap újságírója és egy-két érdeklődő szokott csak lenni, akik nyeregről, zabláról beszélgetnek. Most viszont a királynő unokája, Zara Phillips is a csapat tagja, ezért a bemutatkozás igazi celebgálává alakult.

"Ide nézz, Zara!" "Nézz jobbra!" "Az a faszi beállna középre?" - kiabálták a fotósok. A faszi amúgy William Fox-Pitt, a világranglista-vezető díjugrató volt, írja a Guardian.

Zara Phillips
Zara Phillips
Fotó: Alex Livesey

"Minden csapattag testvére, anyja, apja és nagyszülője el van ragadtatva" - próbálta elterelni a figyelmet a királyi unokáról a csapatvezető, de hiába. A lovasszakírók ugyan a többieket is kérdezgetni próbálták, de a lósportban kevésbé, a celebvilágban annál járatosabb lapok, a Sun, a Mirror, a Mail és az Express újságírói hangosabbnak bizonyultak. De legalább minden egyes alkalommal bocsánatot kértek, amiért a verseny helyett Zaráról kérdeznek.

Phillips amúgy derűsen fogadta a nagy érdeklődést. "Nem igazán érdekel a média. Gyakorlatilag minden, ami nyomtatásba kerül rólam, tévedés. Szóval mindegy is, mit írnak" - mondta.