Benny Hill és szexista dalok – a rendezők ráéreztek a strandröplabdára

2012.07.30. 12:50
Pinupnak öltözött pompomlányokkal, szexista dalokkal és a Benny Hill Show főcímzenéjével tesznek egyértelmű utalásokat a szervezők a női strandröplabda-viadalon.

Már Danny Boyle olimpiai megnyitója se nélkülözte a vicceket, de a Sun beszámolója szerint a szervezők a női strandröplabdával járatták csúcsra a legendás brit humort.

Egészen biztos vannak olyanok, akik a sportértéke miatt nézik a női strandröplabdát, de a nézők többsége a bikinis csajokért és a világszínvonalú seggekért szokta látogatni a versenyeket. A szervezők is erre a vonalra erősítettek rá. Egyrészt a stadionban lehet sört kapni, ami az elmúlt évek UEFA-szervezéshez szokott sportrajongói számára szinte felfoghatatlan. Másrészt, a programot az ötvenes évek pinup stílusát képviselő pompomlányok show-ja vezeti fel. A szünetben pedig olyan nemhogy két-, de egyértelmű slágereket játszanak, mint például a Stranglerstől a Peaches.

„Mászkálok a strandon, bámulom a barackokat” – szól a nóta refrénje. Hogy ha valaki még mindig nem gondolna a szexre, azokat a következő jelenet igazíthatja útba. A Sun jelentése szerint a mérkózések szünetében az önkéntesek a Benny Hill Show vége-főcímének zenéjére gereblyézik a homokot.

De még a brit miniszterelnöknek is az jutott az eszébe. „Bár nagy a kísértés, nem vágatom ki a fákat a Downing Streeten, hogy jobban lássam” – még tavaly, utalva arra, hogy a versenyeket a miniszterelnöki rezidencia közelében rendezik. A pénzügyminiszter, George Osborne lakásából jobb a rálátás, Cameron miniszterelnök meg is jegyezte, hogy majd bekéredzkedik hozzá.

A sportágról, ami amúgy egyértelműen rabul ejtette, a Sun riportere annyit írt, hogy olyan, mintha maga Harry herceg találta volna ki ivócimboráival. A herceg amúgy ki fog látogatni a versenyre.