Berki: Bíztam a csodában, összejött

2012.07.28. 23:21

A korábbi állás nem változott, Hídvégi Vid a harmadik, Berki Krisztián az ötödik helyen került be a lólengés jövő vasárnapi döntőjébe a londoni olimpián. Hídvégi 15.100 pontot kapott selejtezőbeli gyakorlatára, a világbajnok Berki 15.033 pontot ért el a kvalifikációban.

Berki Krisztián: „Próbáltam magam túltenni az egészen, és bíztam a csodában. Szerencsére összejött, hiszen ott vagyok a fináléban. Valamennyi lógyakorlatot végignéztük, de nem kellett visszamennünk a csarnokba, itt az olimpiai faluban, a szobában van egy olimpiai belső csatornás televízió, így ki tudtuk választani, hogy csak a lólengést nézzük."

Kovács István, vezetőedző: „Megnyugodtunk, de azért még vannak bennem kérdőjelek. Örülök, hogy mindkét fiú ott van a fináléban. Vasárnap megnézzük Böczögő Dorinát, és egy kis pihenő következik, utána pedig napi két edzés vár a versenyzőkre."

A lólengés legjobbjai augusztus 5-én lépnek a szerhez, előtte még lesz magyar érdekeltség, mert Böczögő Dorina vasárnap 10.30 órakor kezd, a magyar bajnok mind a négy szeren szerepel.