Bolt 3 svéddel lazított az arany után

2012.08.07. 12:57

Három svéd kézilabdázónővel múlatta az időt a 100 méter aranyának megnyerése után Usain Bolt. Nem ünnepeltek, mert a bajnok hangsúlyozta, "jön a 200 méter, úgyhogy nem lehet mulatni", de azért hajnal háromkor posztolt egy képet négyükről a Twitterre. A fotót egy másik jamaicai sportoló, Bolt barátja, a tízpróbázó Maurice Smith készítette.

A lányok, Jamina Roberts, Ulrika Agren és Isabelle Gullden persze eladták a sztorit a svéd Expressen című lapnak. Azt mondják, az olimpiai faluban látták Bolt edzőjét, és megkérdezték, találkozhatnának-e a szupersztárral.

"Bolt jófej és barátságos, szimpatikus, nagyon normális srác. Semmi sem történt, csak dumáltunk" - nyilatkozták az újságnak. Ők már csak nyaralnak Londonban, mert szombaton kiestek a kézitornáról csapatukkal.

   Usain+Bolt+Instagram

Boltnak kevesebb a szabadideje, csütörtökön futja a kétszázat, vasárnap a 4x100-as váltót társaival. Amikor nem edz, tévén nézi az olimpiát: "Sokat láttam a csodálatos brit bringásokat és evezősöket. Különösen a bringások tetszettek, irtó gyorsan mentek, és én szeretem a sebességet. Rengeteg érmet is nyertek. Sok teniszt is néztem, az egész olimpia fantasztikus. Ha nem futok, csak felpolcolom a lábam, és a tévét bámulom".

A jamaicai kedden újra versenyez, a 200 selejtezőiben láthatják az olimpiai stadionban.