Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Elveszítette védőjét a pólóválogatott

2012.06.15. 19:19

Tizenhét fősre csökkent a londoni olimpiára címvédőként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott kerete, miután Gór-Nagy Miklós súlyos vállsérülést szenvedett, műtét és várhatóan három hónapos lábadozás vár rá - adta hírül a csapat hivatalos honlapja.

  A bajnoki ezüstérmes ZF-Eger védőjének válla csütörtökön roppant meg, a junior válogatott elleni kétkapuzáson.
"Ma voltam MR-vizsgálaton, ahol megállapították, hogy műtétre van szükség, valószínűleg csavarokat kapok és körülbelül három hónap múlva fogok tudni újra játszani, várhatóan a bajnokság rajtjára leszek újra bevethető" - nyilatkozott a legutóbbi világbajnokságon is szereplő játékos. 
Kemény Dénes szövetségi kapitány így kommentálta a kellemetlen fejleményt: "Miklós nagyon rendesen dolgozott és láthatóan folyamatosan javuló formát mutatott. Jól játszott tegnap is, a juniorok elleni edzőmeccsen, sok szép szerelés mellett bátor akciói voltak támadásban, nagyon sajnálom a kiesését."

Török Béla doppingvétség miatt esett ki a csapatból. A születésnapját csütörtökön ünneplő Keménynek még négy embert kell itthon hagynia, mert az olimpiára csak tizenhárman nevezhetők.

A kétszeres olimpiai bajnok, az elmúlt három évet kihagyó Varga Tamás pótolhatja a sérült játékost.