Keressünk becenevet Berki Krisztiánnak!

2012.07.29. 11:49

Kétszeres világbajnok, hatszoros Európa-bajnok tornász Berki Krisztiánnak pechjére van egy névrokona, aki kreált vagy valós szerelmi ügyeivel, irritáló öltözékével, autójával aktív a bulvársajtóban.

Előfordult, hogy amikor a tornász Berki menedzsere, Rácz Félix, szóba hozta sportolója nevét, pár cég először elzárkózott, mivel elsőként az önjelölt playboyra gondoltak.

Emiatt gondolta azt a tornász menedzsmentje, egy jó becenév segítene abban, hogy könnyebben megkülönböztethesék őket egymástól.

2012-07-28T174004Z 806626779 LM2E87S1D2ISZ RTRMADP 3 OLY-GYMN-GA
Fotó: Dylan Martinez

Rácz korábban kitalálta a Csonttörő vagy a Hóhér becenevet, ami beágyazódott a bokszolók neve mellé a médiában, a lólengés inkonjával, Berkivel kapcsolatban viszont ő is meglehetősen tanácstalan.

Ezért segítségül hívjuk most a szurkolókat, sportbarátokat, mindenkit, hogy találjunk egy kifejező és hozzá illő becenevet, amivel természetesen az érintett is gyorsan tud azonosulni.

Ide várjuk az ötleteket, amik jöhetnek a tornából, de az élet bármelyik területéről, amiket az érintettekhez el fogunk juttatni. A sikeres Berki egyáltalán nem zárkózik el a közönség akaratától.

Berki döntője augusztus ötödikén, vasárnap délután lesz, minden remény szerint folytatja a magyar hagyományokat, és ismét lesz érmük a tornászoknak. És akkor talán lesz egy olyan neve, ami feltétlenül megkülönbözteti őt a most épp váci futballhoz csapódó másiktól.