Nem veszhet el olimpiai arany Londonban

2012.01.12. 10:50

A sokáig csak profi bokszolókkal foglalkozó Rácz Félix a 2016-os olimpiára építette csapatát, de most leigazolt egy már Londonban is aranyesélyes versenyzőt.

A tornász Berki Krisztiánnak két világbajnoki aranyérme ellenére sem volt menedzsere, mostantól van.

„Azért döntöttem így, mert sportoló vagyok, a menedzseléshez kevésbé értek. Félixék viszont ebben profik. Már az első találkozásunk nagyon pozitív volt, és bízom benne, hogy a közös munka is jól megy majd. Nem utolsósorban nagyon remélem, hogy az után a fejetlenség után, amely sajnos az utóbbi időben média és menedzsment szempontjából körülvett, végre lesz egy kis rendszer az életemben” – mondta a totalsport.hu-nak.

„Mi, magyarok a sportban olimpiaközpontúan gondolkodunk, és Krisztián az egyik legnagyobb aranyesélyesünk Londonban. A jelenlegi helyzetben és figyelembe véve a visszafogott pekingi szereplést, úgy gondoltam: nem hagyhatunk veszni egyetlen olimpiai bajnoki aranyérmet sem” – ezek már Rácz szavai.

A menedzser értelemszerűen pénzt is szerez a tornásznak, hogy ne fordulhasson elő, hogy akár csak egy versenyről távol maradjon.