Petkovic az ágyába vinné Lochtet

2012.08.07. 17:53
A teniszező Andrea Petkovic 2016-ban szeretné az úszót meghódítani. Londonban bokasérülése miatt nem lehetett ott, de lesz még négy éve kiharcolni a riói szereplést.

A német Andrea Petkovic nagy szívfájdalma, hogy bokasérülése miatt nem lehetetett ott a londoni olimpián, hiszen rígy égi vágya sem teljesülhet, hogy Ryan Lochte-t elcsábíthassa. Petkovic nem adja fel, nagy rajongója és titkos imádója az amerikai úszónak, ezért Rióra mindenképpen kiharcolja az olimpiai részvételt.

A Hamburg Morgenpost kérdezte a teniszezőt, szerinte ki a legszebb tíz férfi az olimpián. Csak egyetlen nevet mondott, mind a tíz helyet Lochte-nak adta, írt a blick.ch.

143435044
Fotó: Thomas Niedermueller / Europress / Getty

Twitterén is kifejezte rajongását, augusztus másodikán, a 200 méteres vegyesúszás döntőjénél nem is rejtette el érzéseit. Phelps győzelmének nagyon nem örült, a második helyen végző Lochte-ról azt írta, hogy annyira jóképű.

Lochte édesanyja, Ileana elmondta, fia nem veti meg az egyéjszakás kalandokat, hiszen nincsen sok ideje ismerkedni, írta a US Weekly. Lochte még nem nyilatkozott, hogy Petkoviccsal belemenne-e egy ilyen kalandba, azt azonban korábban elmondta, nagy hibának tartja, hogy Pekingbe úgy érkezett, hogy volt barátnője. Londonba szingliként érkezve viszont bármit megtehet az olimpiai faluban.

Petkovic biztosan szomorú volt, amikor meghallotta, kiért van oda Lochte. Az olimpiai bajnok úszó CNN műsorában mondta el, hogy Blake Lively amerikai színésznő tetszik neki és szívesen élne vele egy lakatlan szigeten.