Phelps barátnője nélkül nyaralt

2012.08.14. 11:43
Phelps hiába ígért világ körüli utat modell barátnőjének, az egyelőre elmaradt, a rekordbajnok ugyanis négy haverjával nyaral a Maldív-szigeteken.

Michael Phelps még nem utazott haza Amerikába, inkább a Maldív-szigetek felé vette az irányt. Az amerikai Radar információi szerint fülig szerelmes Phelps azonban nem barátnőjével heverészett a strandon. Négy haverjával szórakozott, napozott és élvezte a visszavonult élettel járó pihenést. A képeken láthatóan nagyon jól érzi magát modell barátnője, Megan Rossee nélkül is. Korábban Phelps egy világ körüli utat tervezett, amire gyönyörű barátnőjét is elhívta. Rossee akkor még nem hozott döntést, hogy vele tart-e.

A 18 aranyérmet nyerő úszó minden idők legnagyobb olimpikonjává vált, és a Londonban nyert hat érme, köztük négy aranya után megérdemelt egy kis pihenést. Az olimpiai záróünnepségen sem vett részt, már akkor a fehér homokos strandon pihent barátaival.

Ryan Lochte hazautazott, és Jay Leno műsorában is felbukkant, de a visszavonulását megerősítő Phelps még egy ideig nem megy haza. Az úszás helyett a golfra fog váltani egy kis időre, ugyanis Tiger Woods korább edzője, Hank Haney segít neki tanulni a Golf Haney Projekt műsorban.

A Daily Mail információi úgy tudja „Michael olyan, mint egy kiskutya Megan körül.”