Krisztina
19 °C
25 °C

Tele volt a meccs gusztustalan dolgokkal

2012.08.02. 21:50

Az olimpia címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott Románia legyőzésével (17-15) megszerezte első győzelmét. Sokkal nehezebb volt, mint mások gondolták, annyira volt nehéz, amennyire mi gondoltuk” - vezette fel Kemény.

Az első félidőben a védekezésünk azért lett kaotikus, mert a legjobb szándék ellenére a góloknak legalább a fele védőkön megpattanó, a csapat biztonságérzetét elvevő idétlen gól volt. Jóval kisebb rész volt figyelmetlenség. Azt éreztem, egy idő után jött a csapatban a kapott gól terrorja, és az egyébként más mérkőzéseken normálisan működő védekezést túlvariáltuk, túl akartuk biztosítani, ezzel további lehetőséget adtunk nekik. Az egész mérkőzés tele volt gusztustalan dolgokkal, amire most nem akarok kitérni, és ez nem adott a csapatnak nyugalmat, ami egy ilyen fontos mérkőzésen 2-3 gólos vezetésnél szükséges lett volna” - tette hozzá.

Madaras Norbert arról beszélt még, hogy soha nem volt abban része, hogy két vereséggel kezdjenek egy tornát, és ez lelkileg nyomasztó, ezért is volt fontos ez a siker, mert most felszabadulhatnak, és visszatalálhatnak arra az útra, amiről letértek Londonban, hiszen a felkészülés alatt a védekezés ment jobban.