Vitray Tamás megint mesél

2012.08.16. 20:51

Két új, saját gyártású műsorral, valamint a Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának mérkőzéseivel indul az idény a Digi Sport csatornáin.

A Digi Sport 1-es és 2-es csatornáján az elmúlt három évhez hasonlóan ezúttal is mindkét BL-napon, kedden és szerdán is adnak mérkőzést élőben. Emellett a Digi Sporton látható az európai Szuperkupa-mérkőzés, illetve az Európa Liga is.
Vitray Tamás szeptemberben a Megint mesélek... című produkcióval tűnik fel a képernyőn, a műsor a korábbi, nagy sikerű Csak ülök és mesélek sportos változata lesz. 
A fiatalabb generációt megcélozva indul útjára szeptember közepén a Hello Bajnok Junior, a Digi Sport új, utánpótlásképzést bemutató műsora.
Továbbra is a Digi Sporton lesz látható a férfi és női kézilabda BL, amelyben a Veszprémnek és a Szegednek, valamint a Győrnek és - főtáblára kerülése esetén - a Ferencvárosnak is szurkolhatnak a nézők. Emellett képernyőre kerül a jégkorong Mol Liga, valamint a férfi és női kosárlabda Euroliga, de közvetítenek többek között ATP 1000-es tenisztornákat is.