Erik, Alexandra
EUR 382,13 Ft
USD 363,03 Ft
9 °C
23 °C

Csötönyi magyar bokszéremben bízik

2012.07.24. 18:35

Meglepetést okoznának, és egy éremben bíznak a magyar ökölvívók a londoni nyári olimpián. Varga Miklós (60 kg), Káté Gyula (64 kg) és Harcsa Zoltán (75 kg) kedd este 7 órakor indulnak el Londonba.

Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke szerint sok múlik majd a sorsoláson. A sportvezető úgy vélte, szerencsés párosítás esetén az éremszerzés sem zárható ki.

„Megfelelő állapotban mennek ki Londonba, bízom abban, hogy ezúttal nemcsak azokat győzik majd le, akiknél a valóságban is jobbak, hanem borítva a papírformát, akár egy érmet is képesek lesznek megszerezni" - mondta a sportvezető. „Ebben sokat segíthet bokszolóink felkészültsége mellett egy kedvező sorsolás, ami nem volt jellemző az elmúlt két olimpián, Athénben és Pekingben."

Harcsa szombaton, Varga vasárnap, a harmadik olimpiáján szereplő Káté pedig kedden lép először ringbe. Magyar bokszoló utoljára a 2000-es sydneyi olimpián állhatott dobogóra: akkor Erdei Zsolt harmadik lett. Aranyérmet legutóbb Kovács István nyert 1996-ban, Atlantában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek