Géza
6 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Jótékonysági árverésen Szilágyi Áron vívókesztyűje

2012.09.24. 15:28

Az olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron vívókesztyűje és a kajakos Kozák Danuta dedikált meze, valamint Cseh László Londonban viselt úszónadrágja is kalapács alá kerül a vatera.hu-n.

A múlt pénteken indult liciten Csernoviczki Éva, a magyar cselgáncssport első női olimpiai érmese a Londonban viselt övét ajánlotta fel, továbbá a magyar női vízilabda-válogatott is beállt az árverezők sorába.

A jelenkor olimpikonjai mellett többek között a legendás ökölvívó, Papp László mezéhez is hozzájuthatnak a rajongók, Kozmann György kétszeres olimpiai bronzérmes, négyszeres világbajnok kenus pedig a Kolonics Györggyel elért utolsó világbajnoki címének megszerzésekor viselt mezét bocsátotta árverésre.

A befolyt összeget a Sportalkímia Alapítvány javára ajánlják fel a szervezők, amely a hátrányos anyagi helyzetű magyar gyermekek sportolási lehetőségeit segíti. A licit október 1-ig tart.

A Vatera 2008 óta szervez jótékonysági árveréseket, az eddigi több mint 50 karitatív akción 21 millió forintot meghaladó összeg folyt be jótékony célra.