Gyöngyi
6 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

A világjátékokra kvalfikált táncospár címvédésre készül az ob-n

2013.02.12. 14:22

A világjátékokra kvótát szerzett László Csaba és Páli Viktória is ott lesz a hétvégén a Vasas Folyondár utcai Sportközpontjában, ahol szombaton a standardtáncosok, vasárnap pedig a latin táncosok lépnek parkettre a magyar bajnokság keretében.

„Az elmúlt időszakban Olaszországban edzőtáboroztunk, Udinében és Bassanóban készültünk a magyar bajnokságra, meg az egész szezonra. Célunk, hogy megvédjük a magyar bajnoki címünket szombaton, onnantól pedig minél több versenyen indulunk a világjátékokig" - ismertette versenynaptárukat Páli Viktória a Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSz) keddi sajtótájékoztatóján.

A László, Páli kettős legutóbb a Bassano Openen versenyzett, amelyen a szentesi páros nagyon közel állt a döntőbe jutáshoz, végül hetedik lett a 67 duós mezőnyben. Olaszországban ott volt Szepesi József és Farkas Bettina is, ők a 20. helyet szerezték meg.

A latinos mezőnyben elindul a magyar bajnokságon Angyal András is, aki a Szombat esti láz című műsorra készül. „Pandur Petrával úgy döntöttünk, hogy az idei magyar bajnokság lesz a bemutatkozó versenyünk. Külön örülök annak, hogy a március 9-én induló Szombat esti láz-beli partnerem, Bálint Antónia is eljön a Folyondár utcába, és a parkett szélén szurkol majd nekünk" - mondta Angyal András.