Emma
9 °C
26 °C

A MOB a budapesti Sport Expo védnöke

2013.02.27. 09:44

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a védnöke a május 3. és 5. között első alkalommal sorra kerülő budapesti Sport Expo kiállításnak és szakmai vásárnak.

A Hungexpo A pavilonjában rendezendő esemény szervezőinek tájékoztatása szerint a MOB védnöksége mellett a Magyar Paralimpiai Bizottság, a hazai sportszövetségi vezetők, illetve olimpikonok támogatásával valósul meg az Expo, melyre összesen 400 kiállítót várnak.

A rendezvény három napja alatt szinte az összes létező sportág és gyártó képviselteti magát. A kiállítók között megtalálhatóak lesznek a szövetségek, a legnépszerűbb és a legextrémebb sportok képviselői, a sportruházat- és sporteszközgyártók, a fittnesszel és egészségmegőrzéssel foglalkozó tanácsadók és klubok, illetve a sportoláshoz kapcsolódó szinte összes szolgáltatás és termék képviselői.

A kiállításon sportszerbemutatók, látványos és szórakoztató műsorok várják a közönységet, de a szakma igényeit is igyekeznek kiszolgálni: a szervezők szemináriumokkal, előadásokkal kívánják felhívni a figyelmet az aktuális sportszakmai kérdésekre, trendekre, illetve próbálják ösztönözni a nemzetközi üzleti és egyéb együttműködéséken alapuló kapcsolatok kialakítását.