Fülöp, Evelin
EUR 393,63 Ft
USD 368,56 Ft
13 °C
27 °C

Lehet harmadosztályú gól Puskás-díjas?

2013.03.05. 16:35

Vajon kaphat-e valaha megye II.-es futballista Puskás-díjat góljáért? A szabályok megengedik, már csak az kérdés, mi tesz jobbat a FIFA imázsának? Egy tökismeretlen játékos csodagólja, vagy mondjuk Neymar szólója? Ha az előbbi is szóba jöhet, a török harmadosztályban játszó Korhan Öztürk máris 2013 esélyesei között van.

Hamit Altintop révén már volt török Puskás-díjas, a tavalyi győztes Miroslav Stoch is Törökországban játszik, így az Altay-játékos Öztürk simán erősíthetné a török vonalat. Az Altay vasárnap 3-0-ra verte a Anadolu Selçuklusport, de a sima győzelem mellett a második gól lett emlékezetes.

Öztürk az 50. percben az ellenfél tizenhatosa előtt kapott egy keresztlabdát, nem várta meg míg leesik, szépen rádőlt, és még a levegőben óriásit belebikázott. A labda szép ívben vágódott a hosszú felső sarokba. Öztürknek egész jó a gólátlaga, a középpályás eddig öt bajnokin kapott lehetőséget, és három gólt lőtt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét