Mária
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

A MOB szerződést hosszabbított a Magyar Telekommal

2013.03.11. 14:25

A Magyar Olimpiai Bizottság újabb négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Telekommal. A telekommunikációs cég ezzel a MOB egyetlen platina fokozatú támogatója lett. 

A szerződéskötés alkalmából rendezett hétfői sajtótájékoztatón adták át a MOB Média-díjait. Életműdíjat kapott Farkas József fotóriporter. MOB Média Nívódíjat vehetett át Bera Emese, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere, Gyuricza Róbert, az MTVA hírügynökségi sportszerkesztőségének vezetője, Vincze Attila, a Sport1 szerkesztője és Deák Zsigmond, a Magyar Nemzet újságírója. MOB Média Oklevél elismerést kapott Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója, Vobeczky Zoltán, az MTVA szerkesztő-riportere, Fejér Balázs, a Lánchíd Rádió szerkesztő-riportere, Horváth Mariann, az Eurosport kommentátora és Csiszár Jenő, a Class FM tanácsadója, műsorvezetője.

Szintén a sajtótájékoztatón adták át a MOB Nők a Sportban Bizottság díjait. A díjazottak: Fábiánné Rozsnyói Katalin kajak-kenu edző (Életműdíj), Szűcs Veronika, a londoni olimpia női ökölvívó tornájának egyik vezetőbírója (Éves Teljesítményért Díj), Krajnyák Zsuzsanna többszörös paralimpiai érmes, világbajnok kerekesszékes vívó (különdíj) és Rózsa Csilla világranglista-vezető golfozó (junior díj).