Ollé, ollé, a csirke az új Jimmy Jump

2013.03.18. 14:29

Nehéz napokat él meg a Blackburn Rovers. A tavaly még első osztályú angol futballcsapat szenved, könnyen lehet, hogy még a Championshipből is kiesik, és akkor semmi nem menti meg attól, hogy csirkék lepjék el a pályáját. A vasárnapi bajnokin (1-1) egy tyúk már derültséget okozott.

A Blackburn-szurkolók elkeseredettek, és a csapat gyenge szereplése miatt a csirkefeldolgozó tulajdonost, a Venky's céget okolják, ezért megpróbáltak a tulajdonosoknak odapiszkálni. Az egyik szurkoló csirkét vitt be a stadionba, amit a meccs közben beengedett a pályára a Burnely-vel játszott meccsen.

A szárnyas jól elkapirgált az oldalvonalnál, a játékot azonnal megállították. A berohangáló őrültekre szakosodó biztonság ember ezúttal egy kisebb testű ellenféllel találta magát szemben, aki legalább olyan cseles mozdulatokkal tért ki, mint Jimmy Jump. A drukkerek azonnal a csirke pártjára álltak, és olézzással ünnepelték minden sikeres mozdulatát.

A Blackburn a 95. percben megmenekült a vereségtől, Dunn 1-1-re mentette a mérkőzést, de így is nehéz helyzetben van,  csak négy pont választja el a kieső zónától.