Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

11-est védett, majd 80-ról lőtt gólt a kapus

2013.04.03. 14:55

A portugál Bruno Fonseca joggal pályázhat a minden idők leghatékonyabb kapusa címre. Az Aguias da Musguera játékosa néhány másodpercen belül tizenegyest védett, majd a kipattanó utáni lövést is fogta, és mi sem természetesebb, hogy ezután ő rúgott gólt.

A Lourel elleni meccset még január 20-án játszották egy lisszaboni liga első osztályában, de csak a napokban vált ismertté a Fonseca bravúrjairól készült videó.

A szétázott pályán Fonceca nagyon jól érezte, hogy merre lövi el ellenfele a büntetőt, ugyan fognia nem sikerült elsőre a labdát, de némi kavarodás és újabb rúgás után az övé lett. Csapattársa már ekkor megpaskolta a kapust, de valószínűleg ő sem hitte, hogy a bravúrsorozatnak ezzel még nincs vége.

Fonseca kézből rúgta ki labdát, volt is induló ember a másik tizenhatosnál, de nem kellett beleérnie, a felpattanó labda a kijövő kapus felett a hálóba hullott, és lett a 80 méteres lövésből gól.