Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Nagy bukása után motorozott Talmácsi

2013.04.04. 20:24

Talmácsi Gábor február végi nagy esése után csütörtökön Aragonban újra motorra ülhetett. A Prorace Team lehetővé tette, hogy kipróbálhassa magát és motorját is a nyitóversenyen elszenvedett bukás után.

A magyar motoros a supersport-vb sorozat első futama előtt, még Ausztráliában, február végén törte össze magát, a szabadedzésről rögtön kórházba vitték.

A spanyolországi teszten az időjárás nem segítette a versenyzőket, délelőtt és délután is volt egy-egy kiadós eső, így minden típusú gumit felszereltek. A 125 köbcentisek között világbajnoki címet szerző  magyar 25 kört teljesített, és elégedett volt az elvégzett munkával.

A jövő hétvégi második vb-futam előtt az alcarrasi pályán tesztelhet még addig.

Talmácsi Gábor így nyilatkozott. “Kemény egy hónap van mögöttem és bár a sérüléseim szerencsére egyre jobban gyógyulnak, fizikailag még nem vagyok 100 százalékos formában. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert így formába hozhatom magam. Az állkapcsom egészen jól bírta a terhelést, a bal bokám már kevésbé tolerálta a váltások miatti igénybevételt. Mindent megteszek, hogy ott legyek az aragoni futamon a jövő héten, de még túl kell esnem egy kötelező kontrollvizsgálaton jövő hét pénteken. Az orvosok akkor hozzák meg a végső döntést.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?