Menyhért, Mirjam
18 °C
33 °C

Nagy bukása után motorozott Talmácsi

2013.04.04. 20:24

Talmácsi Gábor február végi nagy esése után csütörtökön Aragonban újra motorra ülhetett. A Prorace Team lehetővé tette, hogy kipróbálhassa magát és motorját is a nyitóversenyen elszenvedett bukás után.

A magyar motoros a supersport-vb sorozat első futama előtt, még Ausztráliában, február végén törte össze magát, a szabadedzésről rögtön kórházba vitték.

A spanyolországi teszten az időjárás nem segítette a versenyzőket, délelőtt és délután is volt egy-egy kiadós eső, így minden típusú gumit felszereltek. A 125 köbcentisek között világbajnoki címet szerző  magyar 25 kört teljesített, és elégedett volt az elvégzett munkával.

A jövő hétvégi második vb-futam előtt az alcarrasi pályán tesztelhet még addig.

Talmácsi Gábor így nyilatkozott. “Kemény egy hónap van mögöttem és bár a sérüléseim szerencsére egyre jobban gyógyulnak, fizikailag még nem vagyok 100 százalékos formában. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert így formába hozhatom magam. Az állkapcsom egészen jól bírta a terhelést, a bal bokám már kevésbé tolerálta a váltások miatti igénybevételt. Mindent megteszek, hogy ott legyek az aragoni futamon a jövő héten, de még túl kell esnem egy kötelező kontrollvizsgálaton jövő hét pénteken. Az orvosok akkor hozzák meg a végső döntést.”