Olivér
5 °C
8 °C

Hatmeccses eltiltást ért a sunyi mentés

2013.04.05. 14:36

Alighanem még jutalmat is kap csapatától a brazil Celsinho, annak ellenére, hogy hat meccsre eltiltották. A Bangu-játékos a gólvonalon mentett, csak az volt a baj, hogy semmi keresnivalója nem volt a pályán.

Celsinho a saját szempontjából jókor volt jó helyen, ezt azonban a Duque de Caxias játékosai erősen vitatták. Egyik futballistájuk a tizenhatosról emelt kapura, annak tudatában, hogy üres a kapu.

A ziccer azonban kimaradt, mert az alapvonalról hirtelen befutott Celsinho, aki fejjel mentett. A Bangu-futballista nem sokkal korábban görcs miatt ment le a pályáról. A játékvezető azonban még nem adta meg neki az engedélyt a visszatérésre, így a 90. percben leküldte Celsinhót, és közvetett szabadrúgást ítélt. Ebből azonban nem sikerült gólt rúgnia a Duquének, így a kiállított védő sportszerűtlen megmozdulása egy pontot ért a csapatának, és 2-2-vel zárult a meccs.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?