Judit
3 °C
7 °C

Ha ilyen golfautód van, nem akarsz golfozni

2013.04.06. 08:55

A golf meglehetősen tradícionális sport, ahol túl sok lehetőség nincs a technológiai fejlesztésre, de ha a felszerelésben nem is, a golfautóban még mindig nagy lehetőségek vannak. A legmenőbbek már légpárnás járművel krosszoznak a gyepen és a vízen is.

A légpárnás kocsit a sztárjátékos Bubba Watson az Oakley-val közösen fejlesztette ki. Amellett, hogy az eddig megszokott golfautókhoz képest futurisztikus a megjelenése, gyakorlati haszna is van. A légpárnák miatt sokkal kisebb nyomást gyakorol a talajra, így a gyep is sokkal jobb állapotban marad azután, hogy áthajtanak rajta.

A kocsi végsebessége 30 kilométer per óra, és mivel kétéltű, a vizesárkokon, tavakon is gond nélkül lehet közlekedni vele. A tervező szerint már csak az a veszély, hogy a nagyon menő kocsit mindenki csak vezetni akarja majd, és így a golfozásról fognak megfeledkezni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?