Árpád
-2 °C
4 °C

Megkapom, hogy szexmániás kurva vagyok

2013.04.11. 10:40

Én, a szexmániás címmel ír könyvet Szepesi Nikolett, akit a Nemzetköi Úszó Szövetség eltiltott a londoni olimpia előtt, írja a csütörtöki Nemzeti Sport.

Az Európa-bajnoki harmadik hátúszó Szepesi egyszer már korábban is abbahagyta az úszást, később újrakezdte, de erről nem értesítette a FINA-t, így jogosulatlanul indult egy világversenyen, ezért egyéves eltiltást kapott. Ekkor döntött úgy, hogy végleg visszavonul és könyvet ír az úszásban eltöltött évekről, de nem csak a sportról, hanem az azzal összefonódó szexről és bulizásról is. A könyvben magáról és pályatársairól is őszintén fog írni, részletesen beszámol arról, kivel milyen volt a szex.

„A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túlvagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól. Nyilván megkapom, majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel" - mondta Szepesi, aki szerint általános, hogy sok élsportoló állandó párkapcsolata mellett is gyakran váltogatja partnereit. „A férfias énemmel a folyamatos strigulázás volt a lényeg, nem az volt fontos, hogy ágyban vagy éppen asztalon történik-e meg" – nyilatkozta.

Szepesi nem is emlékszik minden partnerére, és edzőtáborokban nemcsak a sportolók közül válogatott. „Nekem ez segített abban, hogy a medencében jobb és jobb legyek. Erre volt szükségem, meg a folyamatos bulizásra. Éheztem az éjszakára, és a pasikra is. Így tudtam kikapcsolni."

„Abban biztos vagyok, hogy sok nő lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha."

Szepesi gyakran a bulizásból esett be az edzésre: „Milyen jó is volt részegen úszni! Azért arra figyeltem, hogy sohase késsek el - istenem, ha belegondolok, hogy soha senki nem vette észre, milyen állapotban vagyok."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?