Megkapom, hogy szexmániás kurva vagyok

2013.04.11. 10:40

Én, a szexmániás címmel ír könyvet Szepesi Nikolett, akit a Nemzetköi Úszó Szövetség eltiltott a londoni olimpia előtt, írja a csütörtöki Nemzeti Sport.

Az Európa-bajnoki harmadik hátúszó Szepesi egyszer már korábban is abbahagyta az úszást, később újrakezdte, de erről nem értesítette a FINA-t, így jogosulatlanul indult egy világversenyen, ezért egyéves eltiltást kapott. Ekkor döntött úgy, hogy végleg visszavonul és könyvet ír az úszásban eltöltött évekről, de nem csak a sportról, hanem az azzal összefonódó szexről és bulizásról is. A könyvben magáról és pályatársairól is őszintén fog írni, részletesen beszámol arról, kivel milyen volt a szex.

„A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túlvagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól. Nyilván megkapom, majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel" - mondta Szepesi, aki szerint általános, hogy sok élsportoló állandó párkapcsolata mellett is gyakran váltogatja partnereit. „A férfias énemmel a folyamatos strigulázás volt a lényeg, nem az volt fontos, hogy ágyban vagy éppen asztalon történik-e meg" – nyilatkozta.

Szepesi nem is emlékszik minden partnerére, és edzőtáborokban nemcsak a sportolók közül válogatott. „Nekem ez segített abban, hogy a medencében jobb és jobb legyek. Erre volt szükségem, meg a folyamatos bulizásra. Éheztem az éjszakára, és a pasikra is. Így tudtam kikapcsolni."

„Abban biztos vagyok, hogy sok nő lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha."

Szepesi gyakran a bulizásból esett be az edzésre: „Milyen jó is volt részegen úszni! Azért arra figyeltem, hogy sohase késsek el - istenem, ha belegondolok, hogy soha senki nem vette észre, milyen állapotban vagyok."