Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Talmácsi alól kiütötték a Hondát

2013.04.14. 17:44

Nem fejezte be Talmácsi Gábor a Supersport-világbajnokság aragóni versenyét, a nemrég súlyosan megsérült magyar motorost az egyik vetélytársa ütötte ki.

Talmácsi a 14. helyről rajtolt, a start után sikerült előrébb verekednie magát, de a második kanyarban egy másik motoros kiütötte alóla a hondát, a sóderágyban kötött ki, a sérülést megúszta.

„A start utáni kanyarokban mindig extrán kell figyelni, hiszen óriási a tumultus. Az elsőben még sikerült motoron maradnom egyfékezés után, a másodikban viszont belém jöttek oldalról, ami ellen nem tehettem semmit. Elment a motorom eleje, én pedig a sóderágyban landoltam. Nagyon sajnálom a dolgot, mert jó volt a motorom és minden adott volt egy jó versenyhez" - mondta a motoros, aki reméli, erre a szezonra már vége a pechsorozatának.

Talmácsi a szezonnyitó verseny előtt nagyott bukott február végén, az ausztrál futam szabadedzésén elvesztette az eszméletét, eltörte az állkapcsát, és folyadék keletkezett a koponyájában.

Az aragóni futamon, melyen Tóth Imre is bukott, Fabien Foret lett az első Van Der Mark és Scassa előtt, Németh Balázs a 16. helyen ért célba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?