Talmácsi alól kiütötték a Hondát

2013.04.14. 17:44

Nem fejezte be Talmácsi Gábor a Supersport-világbajnokság aragóni versenyét, a nemrég súlyosan megsérült magyar motorost az egyik vetélytársa ütötte ki.

Talmácsi a 14. helyről rajtolt, a start után sikerült előrébb verekednie magát, de a második kanyarban egy másik motoros kiütötte alóla a hondát, a sóderágyban kötött ki, a sérülést megúszta.

„A start utáni kanyarokban mindig extrán kell figyelni, hiszen óriási a tumultus. Az elsőben még sikerült motoron maradnom egyfékezés után, a másodikban viszont belém jöttek oldalról, ami ellen nem tehettem semmit. Elment a motorom eleje, én pedig a sóderágyban landoltam. Nagyon sajnálom a dolgot, mert jó volt a motorom és minden adott volt egy jó versenyhez" - mondta a motoros, aki reméli, erre a szezonra már vége a pechsorozatának.

Talmácsi a szezonnyitó verseny előtt nagyott bukott február végén, az ausztrál futam szabadedzésén elvesztette az eszméletét, eltörte az állkapcsát, és folyadék keletkezett a koponyájában.

Az aragóni futamon, melyen Tóth Imre is bukott, Fabien Foret lett az első Van Der Mark és Scassa előtt, Németh Balázs a 16. helyen ért célba.