Hősies védésből röhejes öngól lett

2013.04.15. 13:14

A Utrechtnek már 37 perc alatt, 3-0-ra padlóra küldte az AZ Alkmaar a holland bajnokin, így nem is meglepő, hogy a játékosok elvesztették magabiztosságukat. A középhátvéd Mike Van der Hoorn az első félidő hosszabbításában szerzett egy elsőre nagyon jól helyezett öngólt.

Van der Hoorn pedig csapata hőse is lehetett volna, mert kapusuk már vert helyzetben volt, a védő állt egyedül a gólvonal közelében. Az alkmaaros Beerens már kisodródva jobb oldalról tette laposan kapura. Elsőre úgy tűnt, Van der Hoorn teljesen ura a helyzetnek, simán lestoppolta labdát. Ami ezután következett, arra alighanem a játékos sem tudot épeszű magyarázatot adni. Megpróbálta kiemelni a kapu elől, de kicsit megbillenve a sarokba nyeste a labdát.

Mike van der Hoorn öngólja

Annyi mentsége van, hogy már óriási teher volt már rajta, mert a 33. percre az Utrechtből már két játékost is kiállítottak. A mérkőzést végül 6-0-ra nyerte az Alkmaar.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla