Árpád
-2 °C
4 °C

Hősies védésből röhejes öngól lett

2013.04.15. 13:14

A Utrechtnek már 37 perc alatt, 3-0-ra padlóra küldte az AZ Alkmaar a holland bajnokin, így nem is meglepő, hogy a játékosok elvesztették magabiztosságukat. A középhátvéd Mike Van der Hoorn az első félidő hosszabbításában szerzett egy elsőre nagyon jól helyezett öngólt.

Van der Hoorn pedig csapata hőse is lehetett volna, mert kapusuk már vert helyzetben volt, a védő állt egyedül a gólvonal közelében. Az alkmaaros Beerens már kisodródva jobb oldalról tette laposan kapura. Elsőre úgy tűnt, Van der Hoorn teljesen ura a helyzetnek, simán lestoppolta labdát. Ami ezután következett, arra alighanem a játékos sem tudot épeszű magyarázatot adni. Megpróbálta kiemelni a kapu elől, de kicsit megbillenve a sarokba nyeste a labdát.

Annyi mentsége van, hogy már óriási teher volt már rajta, mert a 33. percre az Utrechtből már két játékost is kiállítottak. A mérkőzést végül 6-0-ra nyerte az Alkmaar.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?