Olivér
5 °C
8 °C

Az ukrán pókember viccet csinál a halálból

2013.04.16. 13:53

Nem fél a magasságtól vagy a zuhanástól, mert számára nem létezik a félelem, írja Facebook-oldalán az a Mustang Wanted művésznevű ukrán férfi, aki Kelet-Európa több épületét is megmászta már biztosítófelszerelés nélkül, lógott több száz méter magasan egy kézzel.

„Ez az egész nekem csak sport" - mondta hobbijáról a Wired magazinnak. A huszonhat éves kijevi korábban jogi tanácsadóként dolgozott, gyerekkora óta mászik és edz az akrobatikus mutatványokra. Nem titkolja, szeretne pénzt keresni őrült mutatványaival, de filmszereplésekre is vevő.

uwck6IfW9oQ
Fotó: mustang-wanted.com

A megmászandó épületekre szívesen vár javaslatokat, előtte viszont azt is tudni akarja, milyen jogi következményei lehetnek az attrakciónak. „Az épületek azok, amik igazán érdekelnek" - írta oldalán.

Videói alapján komolyan gondolja, amit mond a félelemről, rádiótornyok, lakóépületek és hidak tetején szaladgál, húzódzkodik, vagy éppen fél lábon áll.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?