Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balotelli a Time 100 legbefolyásosabbjában

2013.04.19. 10:30

A Time magazin az idén is összeállította a világ legbefolyásosabb embereinek listáját, amire az előző évekhez hasonlóan több sportoló, köztük a Milan olasz válogatott csatára, Mario Balotelli is felkerült.

A 100 közé választott csatárt a korábbi olasz válogatott, Gianfranco Zola értékelte. „Mindenki azt hiszi róla, hogy egy őrült, de ez egyáltalán nem így van. Mario egy kedves és szerény srác, aki vicces is" - mondta Zola, aki a játékos erejét és játékintelligenciáját is dicsérte.

A futballista mellett az NBA-s Miami Heat kosarasa, LeBron James is szerepel a listán. Derek Jetes, a New York Yankees baseballjátékosa szerint Jamesre a többi sportoló is felnéz elhivatottsága és odaadása miatt.

Az olimpiai és világbajnok síző Lindsey Vonnt, aki súlyos sérülése után lábadozik, is beválogatták, ahogy a 22 éves norvég sakkzsenit, Magnus Carlsent. A világranglistát vezető nagymesterről Garry Kaszparov azt írta a lapnak, hogy uralhatja a sakk következő korszakát.

A listán szerepel még a kínai Li Na, aki 2011-ben a French Opent megnyerte.

A listán tavaly a Barcelona futballistája, Lionel Messi, az amerikaifutballista Tim Tebow és a kosaras Jeremy Lin szerepelt a sportvilágból.