Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sikeren tesztelt az Eb-n induló magyar kamionos csapat

2013.04.19. 13:07

Sikeres tesztelésen van túl az idei kamionos Európa-bajnokságon induló magyar Oxxo Energy csapat, amely keddtől csütörtökig Franciaországban, a nogarói pályán gyakorolhatott. Az istálló pénteki közleménye szerint Kiss Norbert az első napon a 14 pilóta közül a legjobb időt érte el, majd a következő két tréningen egyaránt a második lett.

A mindössze 16 éves Major Benedek életében először vezetett kamiont versenypályán, ennek ellenére napról napra gyorsult, így a teszt végére már stabilan a mezőny közepében autózott mind az időmérő-, mind pedig a szimulációs köröket tekintve.

"A teszt végeredménye nagyon jó számunkra - mondta Jobbágy Ákos csapatfőnök -, hiszen Kiss Norbi az abszolút második helyen zárta leggyorsabb köridőben és versenytempóban is a három napot. Hosszú távú teszteket sikerült futni, illetve rengeteg dolgot kipróbáltunk és fejlesztettünk."

Az Eb május 18-án kezdődik az olaszországi Misanóban.