Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pécs városa megmenti a Mecsek-ralit

2013.04.25. 14:05

Városi összefogással rendezik meg az idén a Mecsek-ralit, amely novemberben az országos bajnokság utolsó futama lesz. Az eddigi szervező Jelen István pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást, de a pécsi önkormányzat tulajdonában lévő Pécsi Sport Nonprofit Zrt. megszerezte a szükséges papírokat és jogokat a versenyrendezéshez, és nemcsak a rali-ob futamára, hanem a nemzetközi szövetségtől (FIA) a Historic Eb-futamra is.

Nagy Csaba alpolgármester, a hazai szövetség (MNASZ) elnökségi tagja arról számolt be, hogy egy konzorcium jön létre, amelyben a viadal szakmai részéért a PSN Zrt., a marketingért a HPM Group cégcsoport, a számos kiegészítő program tető alá hozásáért pedig a Pécsi Fesztiválszervező Nonprofit Kft. felel.

A korábbinál szorosabb büdzsével rendezik meg az idei, 47. Mecsek-ralit, emiatt az eddigi három helyett kétnapos lesz a rendezvény. A rajt szokás szerint a Széchenyi téren lesz, a pénteki nyitónapon lesz egy éjszakai gyorsasági szakasz is.

A Mecsek-ralit, melynek szakmai vezetőjévé felkérték az eddigi szervező Jelen Istvánt, november 8-án és 9-én rendezik meg.