Szilvia
5 °C
16 °C

Michelisz a 3. helyről indul Szlovákiában

2013.04.27. 18:42

Nem jól indult a verseny Michelisz Norbertnek, a Zengő Motorsport pilótájának, végül jól zárult a szombati nap, hiszen a vasárnapi verseny első futamát a harmadik helyről kezdi a túraautó-világbajnokság szlovákiai futamán.

Michelsz autója a szabadedzésen kigyulladt, volt gondja elég a csapatnak, így is sikerült jól összerakni az autót és az időmérőt is, amely nem múlt el ezúttal sem baleset nélkül. Darryl O’Young kocsija az első időmérőn kisodródott, teljesen leborotválta a kocsi jobb oldalát, így félórát állt is a verseny, míg a törmelékeket sikerült összeszedni. O’Youngot kórházba szállították, kérdéses a vasárnapi szereplése.

Michelisz nagyon jó időt ment, csak 11 századdal maradt le az első helyen végzett Gabriele Tarquini mögött, a második Tiago Monteiro lett. Az első három helyen Honda végzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?