Ibra: Nem láttam

2013.06.12. 09:55

Zlatan Ibrahimovic a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezőn újra hozta magát, minden tekintetben. Az ő két góljával nyert 2-0-ra Svédország, majd lazán arcba dobta az ellenfél kapusát.

Ibrahimovic a 35. percben szerzett vezetést, jól helyezett be egy megpattanó beadást, majd a 82. percben tizenegyessel duplázott.

A végén aztán valóban emlékezetessé tette a meccset, egy feröeri védővel és a bíróval egyezkedett egy szabálytalanság után, amikor a közeledő kapus fejét egy laza mozdulattal levadászta a labdával.

Zlatan Ibrahimovic throwing a ball at a player and could shut-off for Sweden's next match

A jegyzetelgető játékvezető nem látta az esetet, és a partjelzők sem jeleztek szabálytalanságot, így Ibrahimovic lap nélkül megúszta. "No look pass" volt, vagyis szabad fordításban "oda se néztem, úgy passzoltam", értékelte a svéd tévéseknek az esetet a meccs után Ibra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla