Ez a poszt a következő Percről percre része:

Súlyos UEFA-büntetés a Honvédnak

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 23,3 milliárd volt a TAO-pénz az MLSZ-nél

    A 2012-2013-es szezonban az azelőtti 19,1 milliárdról 23,3 milliárd forintra emelkedett a labdarúgó-egyesületek számára jóváhagyott TAO támogatási összeg, írja közleményében az MLSZ (két év alatt tehát 42,4 milliárd).


  • A román keret tagjai valamennyien egészségesek, de Victor Piturca szövetségi kapitány szerint még két-három poszton kérdéses, milyen kezdőcsapat fog pályára lépni pénteken a Magyarország elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn. Csütörtöki sajtóértekezletén a szakvezető elmondta: Chiriches felépült. Marica 60-70 percet bír, de még nem biztos, hogy játszani fog. Torje is, aki nem sok játéklehetőséget kapott mostanában, nagyon jó formában van - tette hozzá.

    "Elméletileg döntetlennel is megőrizzük az esélyeinket, hogy mi jussunk tovább a pótselejtezőre, azzal a feltétellel, hogy Törökország ellen nyerni fogunk. A mi célunk azonban a győzelem, meglátjuk, sikerül-e. Nem akarok arra gondolni, hogy esetleg döntetlennel végződik a mérkőzés"

  • A román hátvéd két hónapig nem játszhat, miután csapata edzésén sérülést szenvedett. A román keretben nincs ott a sztár, korábban lemondta a válogatottságot.

  • Imádják a szurkolók a Real Madridtól visszatért Kakát, a 31 éves játékos pedig azt reméli, újra megjön a kedve a játékhoz kedvenc klubjában.

    Nem Mourinho hibája, hogy elhagytam a Realt, erősebbé tett. Megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból az elmúlt három évben, nem bántam meg, hogy ott futballoztam. A lelkesedésemből viszont vesztettem egy keveset, beszéltem Carlo Ancelottival, ezután döntöttem el, távozok.

    Mondta hivatalos bemutatóján.

  • A korábbi válogatott játékos a Slask Wroclawnál vesz részt orvosi vizsgálaton, írja a csakfoci. Ha a legutóbb a CFR-ben futballozó játékos megfelel, akkor aláírhat a lengyel bajnokságban 9. csapathoz.

  • Győrbe jön a Barcelona utánpótlás futballcsapata

    Európai élklubok futballcsapatai - köztük az FC Barcelona, a Benfica és az idei korosztályos klubvilágbajnok Dinamo Zagreb - is részt vesznek a III. Audi Kupán, melyet az U16-os korosztálynak rendeznek Győrben.

    Személyes kapcsolatok révén a Barcelonával már tavaly novemberben sikerült megegyezni a részvételről - tette hozzá Vincze Ottó, az ETO utánpótlás menedzsere, a kupa versenyigazgatója. - Szerettük volna megnyerni a Bayern Münchent is, de a németeknek nem volt jó a szeptember végi időpont.

    Az ETO Parkban jövő péntektől vasárnapig rendezendő torna csoportbeosztása:

    A csoport: Barcelona (spanyol), Győri ETO FC, Partian Beograd (szerb), Lilleström (norvég)

    B-csoport: Benfica (portugál), Dinamo Zagreb (horvát), Slavia Praha (cseh), Rapid Wien (osztrák)

  • A Manchester United egyik legfontosabb célpontja volt az evertonos Leighton Baines, de klubja a manchesteriek több ajánlatát is visszautasította, így maradt ott, ahol eddig is futballozott.

    Az Everton igyekszik a játékost is honorálni, a Mirror szerint 50 százalékkal emelték meg a fizetését, heti 75 ezer font környékén keres majd 2018-ig.

  • tumblr moety08S2T1rjcfxro2 250.gif
    Fotó: Tumblr
    tumblr moety08S2T1rjcfxro3 250.gif
    Fotó: Tumblr
    tumblr moety08S2T1rjcfxro1 250.gif
    Fotó: Tumblr
    tumblr moety08S2T1rjcfxro4 250.gif
    Fotó: Tumblr
  • Az UEFA elnöke azt nyilatkozta a francia L'Equipe-nek, hogy a Bayern-sztár akkor kaphatja meg az Aranylabdát, ha a francia válogatottban is olyan klasszisteljesítményt nyújt, mint a klubjában.

    Franck egyik legjobb meccsét játszotta Prágában, a Chelsea elleni Szuperkupa-döntőben. Megvan benne a motováció, az erő, a győzelem iránti vágy. Már csak annyit kell tennie az Aranylabdáért, hogy mindezt a francia válogatottban is megmutatja.

  • Lamar Odom először eltűnt napokra, aztán kiderült, hogy sosem veszett el, de keményen ráállt a kokainra, 55 ezer dollárt költött az elmúlt hetekben drogokra.

    A 32 éves korábbi Lakers-bajnok most elismerte, súlyos problémái vannak, úgyhogy önként bevonult egy elvonókúrára, azt reméli, sikerül legyőznie az addikcióját.

  • Női futballválogatottunk Gyulán, a vb-selejtező sorozat előtti utolsó felkészülési mérkőzésen 5-1-re győzött a román válogatottal szemben. A magyar csapat góljait Kaján Zsanett, Vágó Fanni (2) és Pádár Anita (2) szerezte.

  • A DVTK csütörtök délelőtti edzése előtt egy új arc is feltűnt az öltözőben, megérkezett Angliából Futács Márkó, aki egyből csatlakozott is az edzőpályán gyakorló társaihoz. Leigazolása ügyében a klub továbbra is várja a FIFA pozitív válaszát. Megállapodtak ugyan a Leicester Cityvel és Futács Márkóval is, hogy a játékos Diósgyőrben a most futó bajnokságot kölcsönben. A megállapodásokat írásba foglalták, majd alá is írták, azonban a szerződéseket hitelesítetni nem sikerült, mert a FIFA erre a célra létrehozott TMS-rendszere a hétfő éjféli határidő előtt váratlanul leállt, írja a klub honlapja.

  • Románok kapták a megmaradt magyar jegyeket

    Korábban a román szövetség biztonsági okokból nem akarta kiadni azokat a megmaradt jegyeket, amelyeket nem adtak el Magyarországon a péntek esti román-magyar vb-selejtezőre, ez most megváltozott.

  • Már Bukarestben a csapat

  • A londoni futballklub 1882. szeptember 5-én alakult. Kétszeres bajnok, nyolcszoros kupagyőztes. A KEK-et 1963-ban, az UEFA-kupát 1972-ben és 1984-ben nyerte meg.

  • Az MTK a BL-főtáblára került, és a csütörtöki sorsoláson a ötszörös német bajnok, kétszeres BL-győztes Turbina Potsdamot kapta. Nem lesz egyszerű túljutni rajtuk.

  • Kétéves eltiltást kapott Ilja Szolarjov kazah jégkorongozó, aki a magyarok elleni áprilisi, budapesti divízió I-es világbajnoki mérkőzésen doppingolt. A nemzetközi szövetség csütörtökön jelentette be, hogy a 31 éves játékos szervezetében szalbutamolt találtak a hazai csapat 2-1-es győzelmével zárult április 17-i összecsapás után levett mintában.

    A center azzal védekezett, hogy légzési panaszaira szedett gyógyszert. A tornán öt találkozóján egy gólos Szolarjov eltiltása 2015. július 31-én jár le, a döntés ellen a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) lehet fellebbezni. A divízió I-es vb-ről a kazah és az olasz válogatott jutott fel a világelitbe.

  • Hiszek a magyar válogatottban, és abban, hogy ismét pótselejtezőt érő helyen végez. Nyerni kell, mert nem biztos, hogy a döntetlen elég, szerintem 1-0-ra, vagy 2-1-re nyerünk. Jól ismert a román–magyar meccsek előtti felfokozott hangulat, a meccs háttere, de azt kívánom, a péntek este csak a sportról szóljon

    mondta a Borsnak Ambrus Attila.

  • A magyar válogatott már Bukarestben, számolt be Facebook oldalán az MLSZ. A magyar szurkolókat szállító különvonat csütörtök este indul majd Bukarestbe a Keletiből.

  • Van, aki felfigyelt arra, hogy az MLSZ elnökségi tagjai is Romániába tartanak a pénteki vb-selejtezőre. Nyomomneki mikroblogger így kommentálta a történteket:

    Kovacs Árpad volt ÁSZ-elnök es Vizi E. Szilveszter, az Akadémia volt elnöke is a fociválogatottal tartanak Bukarestbe, különgépen

    and i’m like wat

  • A gyilkossággal vádolt NFL-est korábban már összefüggésbe hozták egy 2012-es kettős gyilkossággal is, most ebben az ügyben kerülhetett elő újabb bizonyíték.

    A két férfit, Safiro Furtadót és Daniel Abreut egy kereszteződésnél lőtték le, golyózáport zúdították autójukra. Nem sokkal korábban egy szórakozóhelyen tartózkodtak, a biztonsági kamerák felvétele szerint ott volt Aaron Hernandez is.

    A gyilkossághoz használt fegyver már előkerült, és az az autó is, melyből a lövéseket leadták, Hernandez nagybátyjának garázsában találták meg nemrég.

  • Az UEFA két zártkapus meccsre büntette a Honvédot

    Soron következő két hazai nemzetközi kupamérkőzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie a Budapest Honvédnak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának döntése értelmében. A kispesti klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a testület a Vojvodina ellen lejátszott Európa Liga-találkozókon a magyar szurkolók részéről tapasztalt antiszemita, rasszista megnyilvánulások miatt rótta ki a büntetést.

    Az indoklás szerint a július 18-i, idegenbeli meccsen a Honvéd drukkerei homofób és antiszemita viselkedést tanúsítottak, míg egy héttel később a hazai visszavágón cigányok, cigányok rigmussal gyalázták az ellenfél drukkereit, s ezt náci karlendítéssel tetézték.

  • A korábbi aranylabdás 2009 után tér vissza az AC Milanhoz, kövesse élőben a bemutatását.

  • A lengyel első osztályban szereplő Slask Wroclawnál tartózkodik orvosi vizsgálaton Vass Ádám, aki az elmúlt hetekben a Ferencvárossal edzett. A játékos menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette a hírt.

    A klubnál minden igényt kielégítőek a körülmények, elég ha csak az Eb-re épült ultramodern, negyvenötezer fős stadiont említem. A 2012-es bajnokról beszélünk, amelynek célja a folyamatos nemzetközi szereplés, és ez egybecseng Vass Ádám céljaival, de a szerződéskötésről konkrétan még nem tárgyaltunk.

    A Slask Wroclaw 2012-es bajnoki címe után az előző szezonban a harmadik helyen zárt, az Európa Liga selejtezőkörében a Sevilla búcsúztatta őket.

  • 14 évesen a Realt választotta Neymar

    2006-ban két hétig volt próbajátékon a Madridnál, minden készen állt a leigazolására, a Real azonban sokallta, hogy 60 ezer eurót kell fizetnie egy 14 éves játékosért, így végül hazaküldték.

  • Kondás Elemér, az NB I.-es DVSC vezetőedzője értékelte a Ligakupában a szomszédvár, az NB II.-es Nyíregyháza elleni meccsen (3-0) történteket:

    Folyamatosan irányítás alatt tartottuk a mérkőzést, az első félidőben csak a gólok hiányoztak, mert pontatlanok voltunk a végjátékban, a második játékrészben azonban már sikerült a hálóba betalálni. Úgy gondolom, a célját elérte a mérkőzés, azoknak adtunk elsősorban lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebbet játszottak.

  • Az argentin klasszis örül annak, hogy Gerardo Martino új elemeket hozott a Barcelona játékába, az edző az öltözőben is népszerű, jó benyomást tett a játékosokra.

    Hazájában a CN23-nak beszélt Neymarról is, "egyre jobb a kapcsolat közöttünk a pályán és azon kívül is". Elmondta a múlt szezonban a PSG elleni BL-negyedöntőben összeszedett sérülését maga mögött tudni nem volt könnyű, de most már arra számít, hogy 100 százalékos lesz.

  • A 166 ország részvételével megrendezett 2013-as kazanyi Nyári Univerziádén a magyar szinkronúszó lányok kiemelkedő eredménnyel szerepeltek. A Blaskó Lili (ELTE), Fazekas Eperke (SE), Kiss Juli (BCE), Koltai Kinga (SE), Kovács Zsuzsanna (ELTE), László Réka (ELTE), László Zsófia (ELTE), Tringer Sára (SE), Vándor Csilla (BKF) összetételű csapat a kombinációs kűrben a bronzérmet szerezte meg. A Kiss Juli-Fazekas Eperke  páros a hatodik, pontszerző helyen végzett.

    A Magyar Szinkronúszó Szövetség elnöksége sajtótájékoztatót tart a szinkronúszás és a kazányiszinkronúszó siker széles körű megismertetésére.A sportág új vezetése - a sportolók köszöntése mellett - felhilvja az érdeklőd ők, az újságírók figyelméta szinkronúszó sportágra, eddigi eredményeinkre, a sportág fejlesztési elképzeléseire.A sajtótájékoztató időpontja: 2013. szeptember 5. 16:00 óra

  • Még mindig nincs egyértelmű információ arról, hogy valójában mennyiért igazolt Gareth Bale a Tottenhamból a Real Madrdihoz. A spanyol lapok szerint 91 millió volt a vételár, az angolok ragaszkodtak a 100 millióhoz, most megjelent egy harmadik összeg, a 101,5 millió.

    Ezt Tottenhamhez közel álló forrásokra hivatkozva írják angol lapok.

  • Jósolt Dumitru Dumitriu, a Steaua korábbi edzője a román Prosportnak. A tréner elsősorban Maricától vár sokat, azt mondta, a támadó egy érett, kész játékos, aki nagy veszélyt jelenthet a magyarokra.