Auguszta
-4 °C
2 °C

A gyúró mentett kétszer az gólvonalon

2013.09.09. 15:00

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le a brazil negyedosztályban. A mindent eldöntő gólt a kapu mellett ácsorgó masszőr akadályozta meg, akit megkergettek a hazai játékosok, a bíró végül lefújta a meccset, a győztes gólt megakadályozó csapat jutott tovább, de egyelőre csak papíron.

A Serie D-ben az egyenes kieséses szakasznál tart a bajnokság. Az első meccsen Aparecidence hazai pályán játszott 1-1-et a Tupival, a visszavágó pedig 2-2-re állt, így a vendégek idegenben rúgott több góllal álltak jobban. Ekkor történt a ritkán látható mentés.

A Tupi támadott és a gólba tartó labdát a kapufánál ácsorgó masszőr állította meg, sőt a kipattanót is hatalmas bravúrral mentette. A bírón kívül mindenki látta az esetet, de a derék játékvezető lefújta a találkozót, ugyanis a Tupi játékosai elkezdték kergetni a masszőrt, aki őrült vágta végén az öltözőbe menekült.

A találkozó 2-2-vel ért véget, ami az Aparecidence továbbjutását jelenti, de csak papíron, ugyanis a Tupi a bírósághoz fordult jogorvoslatért.