József, Bánk
-7 °C
0 °C

Szeptemberi Edzéskereső program lesz Keszthelyen

2013.09.09. 10:53

Másodszor rendezi a Keszthelyi Kilométerek Egyesület a helyi sportlehetőségek bemutatása céljából a Szeptemberi Edzéskereső nevű programot, szeptember 14-én. A szervezőcsapat a Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny megrendezésével vált ismertté.

A keszthelyi Fő téren három pályát alakítanak ki szombaton, melyeken 27 sportágban, 45-45 perces szabadtéri edzéseken mutatják be a helyi sportlehetőségeket, színpadi interjúk, sport témájú, kedvcsináló kiállítások is lesznek, mindez ingyenesen.

„A rendezvény célja, hogy a helyi egyesületek, neves sportolók, edzők, szakemberek és sportos csoportok megmutathassák magukat és azt a valódi munkát, amit hétköznap a termekben végeznek. Akik sportágukból adódóan nem tudnak bemutatót tartani, például az úszók, fallabdázók, azok sátorban, kiállításon népszerűsíthetik magukat. A fiataloknak segítséget szeretnénk adni, hogy szeptemberben a számukra legszimpatikusabb sportcsoportba iratkozhassanak be. A színpadon helyi kötődésű példaképekkel készítünk riportot, eljön Demeter Klaudia fitness sportmodell világbajnok, Kovács Benjamin és Zarnóczai Zalán, a KVDSE két tehetséges atlétája, valamint a Keszthely-Kenese táv rekordere és a Kékszalag vitorlásverseny győztese, a Fifty-Fifty katamarán csapatának néhány tagja is” – ismertette Bedő Beáta főszervező.

Szeptember 14-én szombaton, Keszthely Fő terén reggel 9.00 és este 21.00 óra között várják az érdeklődőket.