Balotelli bolond, de edzője idióta

2013.09.25. 11:17

Azért az egész mostani Milan-vezetőség elmehet a fenébe, élen a nagyszerű Massimo Allegri vezetőedzővel, aki azt kiabálja a Gazzetta dello Sport címlapján, hogy „Mario nehéz helyzetbe hozott minket, hibás a hozzáállása, piros-fekete játékos nem viselkedhet így, bünteti a csapatot és a szurkolókat".

Oké, Balo bolond, ezt tudjuk, hibázott, méghozza újra és sokadszor, de mégis, kinek kellene képesnek lennie kezelni, ha nem magának, az edzőjének, Signor Allegri?

És mégis, kinek köszönheti a csapat, a klub, hogy 3. lett a bajnokságban, bejutott a BL-be, lesz pénze igazolni jövőre is, és nem kell vegetálnia a hulladék Európa Ligában vagy még ott se? Kinek köszönheti maga, Signor Allegri, hogy még mindig a világ egyik legnagyobb egyesületének az edzője? Mario Balotellinek, aki lemondott a fele fizetéséről, csak hogy kedvenc klubjában, a Milanban futballozhasson, és azt a szemetet, amit 1,5 éve Milannak hívnak, azt, ami teli van rosszabbnál rosszabb, nem hogy nem Milan-szintű, hanem Bari meg Genoa-szintű falábúakkal, behúzta a világ legjövedelmezőbb ligájába.

Január óta, mióta Balotelli a Milanban van, a csapat 36 gólt szerzett, ebből 17-et Balotelli, 20 meccsen.

Szóval jobb lenne talán csendben maradni, és a sráccal négyszemközt beszélgetni reggeltől estig, hogy hogyan lehetne javítani a természetén, nem pedig az újságíróknak pampogni, hogy milyen hülye gyerekünk van.

Persze sokat nem kell ám azon gondolkozni, miért őrül meg szerencsétlen: hát azért, mert körülnéz a pályán, és olyan mezben, mint az övé, szinte csak alkalmatlanokat lát.

De még ez a gyönge keret sem annyira gyönge, hogy a Milannak 4 meccs után 4 ponttal a 12. helyen kelljen állnia az olasz bajnokságban, ugye, Signor Allegri?