Megőrült a volt NBA-s, százdollárosokból készített WC-papírgurigát

2013.10.18. 17:57

Az NBA exkosarasa, Gilbert Arenas sosem volt normális, annak idején fegyverrel fenyegette csapattársát az öltőzöben, most pedig százdollárosokból készített WC-papírgurigát.

A pénzhez mindig is elég furcsa, ugyanakkor gyakorlatias volt a hozzáállása. Amikor a Washington Wizards 127 millióról 111-re csökkentette fizetését, nem csinált belőle nagy ügyet: „Amit 127 millióból vehetek a családomnak, azt megvehetem 111 millióból is" – mondta.

Arenas tavaly a kínai bajnokságba igazolt, a Shanghai Sharks játékosa lett, és az ottani fizetésével is nagyon elégedett. „Nincs szükségem az NBA-s pénzre, hiába próbálnának visszavhívni. Már elég van belőle" – mondta.

Hogy nem beszélt mellé, a százdollárosokból álló WC-papírjáról Instagramra feltöltött fotója is bizonyítja.

„A pénz nem változtatja meg az embereket, csak a hiánya. Sosem láttam még gazdag embert bankot rabolni. De addig is, amíg utáltok az életemért, kitörlöm a seggem ezzel a szarral" – fűzte hozzá a roppantul filozófikus Arenas.

De hogy a pénzt ennél okosabban is tudja használni, arra is volt már példa, a 2006-07-es idényben minden egyes pontja után 100 dollárt adományozott egy washingtoni iskolának.