A kuvaiti spori nem hagyja magát

2013.10.25. 10:27

A kuvaiti futballbírót egy befújt büntető miatt előbb lökdösni kezdték, válaszul kiütött egy játékost, egy másikat pedig lerúgott. Majd kiosztott négy piros lapot.

Kuvaitban rendszeres a pályán, hogy egy-egy vitatott ítélet után a bírót lökdösik, vagy más módon próbálják megfélemlíteni a játékosok, az el-Naszar-el-Arabi-meccsen azonban nem hagyta magát a játékvezető.

A lökdösődés azután robbant ki, hogy a bíró befújt egy tizenegyest a hazaiak ellen, akik egyből taszigálni kezdték. A játékvezető azonban alaposan visszavágott: előbb leütött egy játékost, majd egy másikat meg is rúgott.

A két asszisztens mellett hazaiak kapusa is a bíró védelmére kelt, együttes erővel próbálták tőle távol tartani a megvadult játékosokat. Partjelzői fedezékéből két piros lapot is kiosztott a játékvezető, majd egy, az oldalvonalon túlról beszóló csatárjátékost is elküldött zuhanyozni.

A kuvaiti spori nem hagyja magát

Az értékesített büntető után az el-Naszar kapusa békésen ölelkezett a vendégek gólszerzőjével, de nem mindenki békélt meg ilyen gyorsan, a középkezdés után szándékosan rábombázta az egyik focista a labdát a bíróra, aki azonnal leküldte őt is.

A mérkőzést végül az el-Arabi nyerte 4-1-re.