A kormány fizeti hat sportklub adósságát

2013.11.16. 21:41

Stratégiai megállapodást kötött a kormány az MTK-val, a 2013 és 2020 között évi 300 millió forintos támogatást biztosító megegyezést Orbán Viktor miniszterelnök és Deutsch Tamás írta alá a klub megalakulásának 125. évfordulója alkalmából tartott jubileumi gálaesten szombaton; Az MTK elnöke azt is bejelentette: a kormány átvállalja hat fővárosi klub adósságát.

A miniszterelnök Magyarország egyik legeredményesebb egyesületének nevezte az MTK-t, és azt kívánta, hogy a megállapodásnak köszönhetően a kék-fehér egyesület következő 125 éve is legalább ennyire sikeres legyen.

Deutsch Tamás, az MTK elnöke ismertette, a kormány átvállalja hat fővárosi klub: MTK, Bp. Honvéd, BVSC, Ferencváros, Vasas, Újpest adósságát, így 2014-től már adósság nélkül működhetnek tovább. Deutsch Tamás, aki a Fidesz európai parlamenti képviselője - kiemelte, további öt nagy fővárosi klubbal hasonló stratégiai megállapodást köt majd a kormány.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla