Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berki lovon döntős a torna vk-n

2014.03.14. 23:24

Makra Noémi három szeren jutott a nyolcas döntőbe, Berki Krisztián lólengésben döntős a cottbusi torna világkupaversenyen, írja az MTI.

Berki kiváló gyakorlatot mutatott be a lólengés selejtezőjében, 15,600 pontjával első helyen került a szombati fináléba. Mindössze egy kisebb lábterpesztése volt a 28 éves tornásznak, aki a 6,7-es kiinduló pontú gyakorlatát adta elő a csütörtöki selejtezőben, de a zsűri 6,8-as kiinduló pontúnak értékelte. Az edzésen már megy a 7-es kiinduló pontú gyakorlat is Berkinek, de a tervek szerint a döntőben is a selejtezőbeli produkciót mutatja be.

Makra Noémi csütörtökön ugrásban 13,883 ponttal harmadikként, míg felemáskorláton egy kisebb hibája ellenére 14,100 ponttal negyedikként lett döntős, pénteken pedig gerendán 13,733 ponttal az ötödik helyen került fináléba.