Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vívó-vk: 5. a férfi kardcsapat és a női tőrcsapat

2014.03.23. 15:35

Ötödik helyen végzett vasárnap a magyar férfi kardválogatott a moszkvai, a női tőrcsapat pedig a torinói világkupaversenyen.

A Decsi Tamás, Gaál Csaba, Gémesi Csanád, Szatmári András négyes a nyolcaddöntőben 45-21-re verte a kazahokat, a negyeddöntőben viszont 45-29-re kikapott a németektől. Az 5-8. helyért rendezett mérkőzéseken előbb 45-40-re nyert a fehéroroszok ellen, majd 45-34-re győzte le az amerikaiakat, írja az MTI.

A csapatból ezúttal hiányzott kisebb egészségügyi beavatkozás miatt az egyéniben olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes Szilágyi Áron.

A Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella, Varga Katalin csapat  a 16-ból a kínaiak elleni 40-29-es sikerrel jutott be a negyeddöntőbe, ezzel visszavágott az ázsiaiaknak, akiktől egy hete, Németországban kikapott. Az elődöntőbe kerülésért az első számú esélyes olaszokat kellett volna legyőzni, ami azonban ezúttal sem sikerült, a hazaiak 45-24-re nyertek. Ezután újabb bravúrgyőzelem - a lengyelekkel szembeni 45-29-es siker - következett, majd a világranglistán második franciák 45-40-es legyőzésével lett meg az ötödik hely.