Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tiger Woods maradt az első

2014.03.24. 09:49

Az ausztrál Adam Scott nyerő helyzetből végül csak a harmadik lett a profi golfozók Arnold Palmer meghívásos versenyén, így nem tudta átvenni a vezetést Tiger Woodstól a világranglistán.

A 33 éves játékos három ütés előnnyel kezdhette meg a 6,2 millió dollár összdíjazású verseny vasárnapi zárónapját, ám a rágurításokkal rendre gondja akadt, s végül csak 76 ütésből teljesítette a pályát. A négynapos versenyt így az amerikai Matt Every nyerte meg, két ütéssel Scott előtt, akit ráadásul még a szintén amerikai Keegan Bradley is megelőzött. Every sikeréért 1 millió 116 ezer dollárt kapott, írta az MTI.

Adam Scott így nem világelsőként kezdheti majd meg jövő héten az év első Major-versenyét, a US Masterst, melynek ő a címvédője. A ranglistán továbbra is első Tiger Woods hátsérülése miatt nem indult a Bay Hillben rendezett tornán, s kérdéses, hogy az augustai Major-viadalon részt vehet-e.