Eszter, Eliza
EUR 382,06 Ft
USD 357,76 Ft
14 °C
24 °C

Pár napja kiküldték az esküvői meghívókat, erre most szakítottak

2014.05.21. 15:31

Az angol nyelvű világsajtó egyik legfontosabb híre kedden egyértelműen az volt, hogy Rory McIlroy, a jelenkor egyik legjobb golfozója, az észak-írek 25 éves nemzeti hőse felbontotta az eljegyzést és szakított a nála egy évvel fiatalabb Caroline Wozniackival, az közelmúltban világelső dán teniszezővel.

A két sportvilágsztár (Wozzilroy, ahogy az angol lapok nevezték őket) két évig volt együtt, decemberben volt az eljegyzésük, néhány napja küldték ki az esküvői meghívókat, de most a golfozó rájött, hogy nem áll készen a házasságra, magát okolja a szakításért.

„Nem ez a legjobb módja a befejezésnek. Az én hibám, a meghívók kiküldésénél döbbentem rá, hogy ez nekem nem megy. A legjobbakat kívánom Caroline-nak, és köszönöm a csodás emlékeket."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás