Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maradt helyén a női röplabdakapitány

2014.06.11. 15:13

Ma eldőlt, hogy továbbra is a belga Jan de Brandt irányítja majd a jövő évi Európa-bajnokságra kijutott női válogatottat.

Szerdán egyeztetést tartott Poór Csaba, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke, Ludvig Zsolt, a szövetség főtitkára, valamint Jan de Brandt, a női válogatott szövetségi kapitánya. A vezetők és a szakember között sikerrel zárultak a tárgyalások, így a jövő évi Európa-bajnokság végéig, azaz 2015. október 15-ig meghosszabbítják Jan de Brandt szerződését, sőt, további együttműködés lehetőségéről is szó esett.

A belga szakember március óta irányítja a női válogatottat és vezetésével 27 év után ismét Európa-bajnokságon szerepelhet a magyar csapat.

„Jan történelmi sikert ért el a női válogatottal, így egyértelmű volt, hogy hosszabbítunk. A kérdés csak az volt, hogy milyen formában és milyen tartalommal, hiszen Jannak szerződése van egy német klubbal is. Jan elmondta, hogy a magyar válogatott elsőbbséget élvez, és ha esetleg összeférhetetlen lenne a két megbízás, a magyar válogatott fogja választani.

Megállapodtunk abban is, hogy szakmai munkájával segíti a magyar edzőképzést is” – mondta el Poór Csaba, a szövetség elnöke.