Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pongrátz Bianka 22. női skeetben

2014.06.25. 21:51

Pongrátz Bianka a 22. helyen végzett a női skeetesek versenyében a Sarlóspusztán zajló koronglövő Európa-bajnokság szerdai versenynapján, melyen a számot az olasz Chiara Cainero nyerte meg.

Az első nap 50 lövését hét hibával a 26. helyen záró magyar sportoló szerdán az alapverseny utolsó 25 korongjából 23-at talált el, így végül 66 koronggal zárta a versenyt, melyben a hatos döntőbe jutáshoz minimum 70 találatra volt szükség.

A fináléban az alapversenyből csak szétlövés után döntőbe jutott Cainero volt a legpontosabb, megelőzve a francia Veronique Girardet-t. A bronzérmet az alapverseny legjobbja, a szlovák Danka Bartekova szerezte meg. A csapatversenyt Szlovákia nyerte meg Olaszország és Nagy-Britannia előtt.

A férfi skeeteseknél 25 lövéssel folytatódott a verseny. Az első nap a második sorozatban sokat hibázó Bokor Bálint ezúttal 24 korongot talált el a 25-ből, ám 69 korongos összeredményével így is csak a 44. a csütörtöki záró 50 lövés előtt. A másik két magyar közül Zsingor András a 60., Jákó Attila pedig a 72. a 73 fős mezőnyben.