Béla
4 °C
15 °C

Sokat lehet nyerni ezekkel a tippekkel

2014.10.18. 00:38

Az európai topligákban már lement annyi forduló, hogy érdemes figyelni a sorozatokat.

Mint például, hogy a Barcelona nem kapott gólt az eddigi hét meccsén. Ha most az újonc Eibar ellen kap egyet, 2,15-szörös a nyeremény.

A Real Madridnak ebben a szezonban nem volt még gól nélküli félideje a bajnokságban. Mivel a válogatott meccsek után előfordulhat, hogy kiesnek a ritmusból a játékosok, érdemes megkockáztatni, hogy 0-0 lesz a Levante ellen. Annál is inkább, mert 3,8-szoros lenne a bevétel.

A német ligában a Freiburg–Wolfsburg-meccsen csábító a hazai egyes, mert a hazai csapat még nem nyert a szezonban. 3,8-szoros a nyeremény, ami elgondolkodtató, hiszen a Wolfsburg nem élcsapat.

Aki hisz abban, hogy megtáltosodik a Newcastle, megteheti a Leicester elleni hazai győzelmet 2,15-ért. Aki ellenben azt vizionálja, hogy a hazaiak edzője, Alain Pardew hamarosan elveszíti az állását - nagyon szeretnék ezt elérni a hazai drukkerek -, a vendégekre is tehet. 3,2-es az idegenbeli győzelem oddsa.

Olaszországban a Palermo nyeretlen hat forduló után, pedig voltak jó meccsei. Ha most a Cesenát legyűrik otthon, 1,7-szeres pénzt remélhetünk.

Aki pedig szereti a hazait, megkockáztathatja, hogy a Videoton nem fog nyerni a Debrecennel szemben. A fehérváriak tíz győztes meccsel várják az eddig alulteljesítő címvédőt. Már az x2-vel 2,2-es odds elérhető.