Rengeteg pénzen ülnek az EL angol csapatai

2014.10.23. 14:01

A Bajnokok Ligája után az Európa Liga sem maradhat ki a fogadási tippek közül. 23 mérkőzés, 3 tipp.

Lille-Everton, 19.00

H: 2,45 D: 3,15 V: 2,8

Tottenham-Aszterasz Tripolisz 21.05

H: 1,3 D: 5,1 V: 8,5

A Tottenham a hétvégi, Manchester City elleni 4-1-es vereségig egész jó formában volt, hiszen négy meccsen át nem kaptak ki, és vélhetően túl nagy gondot a görög Aszterasz Tripolisz sem okoz majd nekik hazai pályán. Ezt a fogadóirodák is így látják, mindössze 1,3-szoros pénzt adnak a hazai győzelemre.

Nem is ebben látunk értéket, hanem abban, hogy a görögök utoljára még júliusban, a Mainz elleni idegenbeli meccsen nem lőttek gólt tétmeccsen, akár otthon, akár idegenben játszottak. Abban az esetben, ha mindkét csapat szerez gólt, 2,1-szeres pénzre számíthatunk.

A Lille csak egy meccset tudott megnyerni a legutóbbi hét találkozóból, így az Everton ellen komoly erőfeszítésre lesz szükségük, ha nyerni szeretnének. Ráadásul 10 meccsen csak 7 góljuk van, míg az Everton is csak hármat lőtt négyen, mielőtt a hétvégén 3-0-ra elintézték volna az Aston Villát. A döntetlen 3,15-szörös pénzt jelent, az, hogy három gólnál kevesebb esik és döntetlen lesz, az 3,7-szerest, míg magában az, hogy a csapatok nem jutnak el a három gólig, 1,6-szoros oddsot jelent a tippmixprón.

Akik nagyobb nyereményre vágynak kicsivel nagyobb kockázatért, azoknak pedig egy hármas kötést ajánlanánk: az Inter, a PSV és a Steaua hármas hazai győzelmére együttesen 4,32-es a szorzó, és nehéz elhinni, hogy egyenként ne bírnának el a St. Etienne, a Panatinaikosz és a Rio Ave csapataival.