Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

0 góllal 3 pont, mi lesz a folytatás?

2014.11.06. 12:44

St. Etienne - Internazionale; H: 2,25 D: 3,15 V: 3,1. Európa Liga, 19.00

Az Európa Liga negyedik körének egyik legviccesebb csoportja az F, amelyben a francia St. Etienne rúgott gól nélkül szerzett három pontot.

Nem nehéz matematikai feladat kiszámolni, hogy három gól nélküli döntetlent ért el eddig, vagyis a védelmét elég jól megszervezte. A francia bajnokság ötödik helyén álló klub 12 forduló alatt 11 gólt kapott, tehát a ligában sem könnyű bevenni a kapuját.

Az EL-ben az eddig még gólt sem kapó az Inter az ellenfele csütörtök este – három meccs után 3-0-s az olaszok gólaránya -, aki szeret a sorozatok megszakadására játszani, jobb alkalmat nem is kaphatna.

Hiszen ha a franciák lőnek egyet, akkor egyszerre két sorozat is véget ér.

A hazai győzelem 2,25-szörös pénzt hoz, ha nem lesz két gól, 2,45-ös az odds. Ha a St. Etienne folytatja sorozatát, és most is kapott gól nélkül fejezi be, két és félszeres a nyeremény. 3,4-szeres bevétel kecsegtet, ha csak a franciák kapnak gólt.

Az egygólos hazai siker hatszoros pénzt jelent.

Az olasz csapatok általában hajlamosak nem kellő energiával nekifutni a nemzetközi kupameccseknek, elég csak a Napoli svájci vereségét említeni két héttel ezelőttről.

Mivel az Inter amúgy sem brillírozik a Serie A-ban – kilencedik helyen áll pillanatnyilag -, az utolsó Parmától kapott ki a hétvégén, egy újabb vereség vizionálható, hiszen egy kudarc is bőven belefér, a továbbjutást nem igazán veszélyezteti.