Brady és Manning sem hibázhat otthon?

2014.11.23. 10:54

19.00 Minnesota Vikings–Green Bay Packers

H: 3,6 V: 1,2

22.25 San Francisco 49ers–Washington Redskins

H: 1,18 V: 3,85

22.25 Denver Broncos–Miami Dolphins

H: 1,3 V: 3,0

Tom Brady Patriotsa és Peyton Manning Broncosa is otthon játszik vasárnap, mindkettő hibátlan hazai pályán, ráadásul általában rendesen el is verik, akik oda érkeznek. De így lesz ez ma is? Vagy Manning sorban kettőt kikap? Esetleg Brady rontja el az első meccset az elég kemény sorozat közepén?

A New England ellen otthon nem nagyon szabad fogadni, főleg novemberben nem, nem is teszünk így. Azt viszont érdemes megnézni, mi a helyzet a Denver Broncos és a Miami Dolphins esetében. A floridaiak védelme rendesen összeállt, míg a sérülésektől szenvedő Broncos nem igazán van formában, olyannyira, hogy a legutóbbi három meccsből kettőt is elvesztettek, a Rams ellen ráadásul csak 7 pont sikerült, ami történelmi mélypont Peyton Manning életében.

A Miami védelme képes lehet szorosan tartani a meccset, a sérültek miatt lényegében nincs futójátéka a tavalyi döntősnek, elég lesz a passzokra koncentrálni, ráadásul már Denverben is hűl az idő, ami nem szokott kedvezni Manningnek. Addig nem merészkednénk, hogy a Dolphins idegenben nyer (bár aki szeret kockáztatni, erre is tehet 3-szoros pénzért), de azt meg merjük kockáztatni, hogy nem kapnak ki egy touchdownnal. Ha ez így lesz, akkor a +6,5-es hendikep 1,85-szörös szorzója jó lehet.

Hasonló a hendikep a Minnesota Vikings és a Green Bay Packers esetében, ott 7,5-es a vonal. Mivel a Packers elképesztő formában van, nyugodtan tehetünk rájuk, sőt, akár még feljebb is mehetünk. A 7,5-es hendikepet 1,8-cal, a 10,5-est 2,1-gyel adja a tippmixpro, a légutóbb két meccsüket pedig 41 és 33 pontos különbséggel nyerték, igaz, az otthon volt.

Szerencsés helyzetben van a San Francisco 49ers, mert az öt maradék meccsükből hármat otthon játszanak, köztük a mostani, Washington ellenit is. A Redskins pocsék formában van, bár nagyon a 49ers sem büszkélkedhet. Bennük viszont lehet annyi erő, hogy végre összekapják magukat a szezon végére, hiszen nekik még meglehet a rájátszás, míg a vendégek erről lemondhattak már. Colin Kaepernickéknek 8,5 ponttal kellene ahhoz nyernie, hogy rendesen kaszáljuk (1,8), ez pedig sikerül is majd nekik.